Relle ajaveeb

kolmapäev, jaanuar 31, 2007

Kuidas ma kasvatan oma vanemaid.

Mina kasvatan oma vanemaid niimodi, et kui ma pean õppima, siis lähen ema juurde. Ma ütlen talle, et ma ei saa sellest ülessandest aru ja tema kohe aitab. Mõnikord ma ütlen, et mul on palju õppida, siis ta hakkab minuga kohe tegelema. Kuid vahel ei hakka. Ta ütleb, et tee muud asjad ära.

neljapäev, jaanuar 25, 2007

Väikevend ja Karlsson Katuselt 8.

Väikevend tundis enda sünnipäevast rõõmu. Kui Bosse ja Bettan kinkisid Väikevenale musta sametist koera, siis oli Väikevend kurb, et nad narrivad teda. Kui Väikevend sai koera oli ta ka rõõmus.

teisipäev, jaanuar 23, 2007

Väikevend ja Karlsson Katuselt.

Ma arvan, et seal jutus ei ole vaja midagi muuta. See lugu oli niisama ka hea. Seda arvan muidugi mina.

esmaspäev, jaanuar 22, 2007

Väikevand ja Karlsson Katuselt 6.

Mulle meeldis selles loos kõige rohkem kus vargad tulid ja muukisid uksest sisse. See oli päris hirmus. Mule meeldis ka veel see kus Karlsson ronis riidekappi ja karjus kukeleegu.

neljapäev, jaanuar 18, 2007

Väikevand ja Karlsson Katuselt 5.

Väikevend tahtis endale väikest õde või venda. Väikevennale tulid tuletõrjujad järgi. Rulle ja Fille olid vargad. Nad tahtsid Oskarilt ära varastada rahakotti ja käekella. Karlsson ei tahtnud, et tuletõrjujad saaksid teada, et ta on maailma parim tuletõrjuja.

kolmapäev, jaanuar 17, 2007

Väikevand ja Karlsson Katuselt.

Kui Väikevend tuli koolist koju oli tal otsaees suur muhk. Ema plaasterdas ta muhu kinni. Väikevand jättis lauapeale kirja olin üleval Karlsoni jures kattusel. Karlssonon oli haige. Karlsson tahtis Väikevannalt viis ööri.

teisipäev, jaanuar 16, 2007

Vastuväide.

Esiteks raamatus oli kirjas, et KARLSSON keeras ukse lukku. Järelikult oli väikevenna juures ka Karlsson.

esmaspäev, jaanuar 15, 2007

Väikevend ja Karlsson Katuselt.

Karssonile meeldivad lihapallid. Väikevenna pere ei usu Karssonisse. Karlsson ehitas pikka ja kõrge klotsitesttorni. Karlsson lõhkus ära aurumasina. Karlsson oli parajalt paks mees oma parimates aastates.

pühapäev, jaanuar 14, 2007

Täna käisime kogu perega poes. Eilne pidu läks meil hästi. Meil oli seal väga tore või noh nagu tavaliselt ma käin vanaema juures, aga natuke lõbusam. Ma loodan, et teie nadalavahetus läks hästi!

laupäev, jaanuar 13, 2007

Täna lähen kella viieks vanaema sünnipäevale. Loodan, et seal on tore. Sinna tulevad mõned lapsed ka. Ma arvan, et me mängime seal ja meil on lõbus. Muidugi on mul varsti õpitud matas läheb juba viimane ülessane. Teile head nädalavahetust!

reede, jaanuar 12, 2007

Mõnus õhtupoolik.

Meie perega istume lauaa ääres umbes kella kuue või viie paiku.Siis hakkan oma vennaga mängima või, siis kui mul on pole õpitud, siis ma lähen õpima. Kui mul on õpitud, siis hakkan telekat vaatama. Mõnikord lähen arvutisse mängima. Mina mängin enda vennaga palli. Nii, et tema lööb ja mina kaitsen. Isaga ma mängin tavaliselt lauahokit. Meil on isaga lõbus. Emaga koos õpin tema karjub ja mina nutan muidugi, kui ma matas midagi aru ei saa.

neljapäev, jaanuar 11, 2007

Täna on juba neljapäev ja homme on lõpuks reede. Koolis oli meil jälle puudujad Antero ja Marianna. Koolis läks hästi ja me õpisime hästi.

kolmapäev, jaanuar 10, 2007

Täna läks meil hästi. Täna oli meiel õpetaja Eevi, sest õpetaja Ingrid on Inglismaal. Poisid natuke lollitasid ja õpetaja Eevi riidles nendega. Mul on ka uus pinginaaber Silvia. Muidu oli hea päev

esmaspäev, jaanuar 08, 2007

Talvevaheaeg.

Uuel aastal käisin enda tädi juures. Seal lasime hästi palju pauke need olid nii kõvad, et mul läksid kõrvad lukku.
Mina sain jõuludeks kolm tarka raamatut. Ühe magnetikarbi kus saab magnetitest ehitada igasuguseid asju. Ma sain veel kinke, aga neid ma praegu ei maini.
Meil käis jõuluvana. Mina muidugi ei usu jõuluvana, aga ta oli päris lahe. Habe oli ka pikk.
Meie perega ehtisime ka jõulupuud nagu igal aastal. Mulle meldis see jõulupuu väga.
Meie tegime ka piparkooke nagu igal aastal see oli väga lõbus. Lõpus ma väsisin ära, et rohkem tegi ema piparkooke.