Relle ajaveeb

laupäev, september 30, 2006

Täna räägin ma kodustest töötest. Meil on kodused tööd mõnikord rasked ja mõnikord kerged. Mulle meeldivad need kodused tööd. Mis sellest, kui on rasked. Kui on rasked, siis palun emalt abi.

reede, september 29, 2006

Täna räägin ma kiusamisest. Meie klassis ei kiusa küll mitte keegi. Aga mõnikord tulevad mõned inetud sõnad suust välja. Ma ei hakka neid nimetama. Sellega võib kedagi solvata, kuid ta ei näita seda välja. Muidu on meie klassis kõik korras.

neljapäev, september 28, 2006

Täna räägin kehalisest kasvatusest. Seal teeme trenni. Jookseme ümber maja ja teeme harjutusi. Seal on väga lahe. Pärast kõik lihased valutavad.

kolmapäev, september 27, 2006

Tulevikukool.

Tere, ma alustan nüüd tulevikukooliga. Kool võib olla lõbus, kena ja värviline. Siis oleks küll lahe. Tunnid võiks olla pikad ja mõnikord ka lühikesed. Ja väga toredad. Ained oleks kehaline kasvatus, eesti keel, matemaatika, ühiskonnaõpetus ja veel palju teisi. Vahetunnid võiks olla pikad, sest siis saaks õues käia ja rahvastepalli mängida. Selline oleks küll vahva kool. :)

Täna räägin ma kunstist ja tööõpetusest. Kunst mulle meeldib, sest seal saab joonistada. Mõnikord räägib ka vanast ajast. See mulle meeldib ka. Nüüd räägin ma tööõpetusest. Seal me sammuti räägime ja joonistame.

teisipäev, september 26, 2006

Tere! Täna loetlen ma üles oma ringid kus ma juba käin või alles hakkan käima. Kõigepealt hakkan ma käima prantsuse keeles, siis hakkan käima arvutiringis ja praegu käin ma mudilaskooris. Mudilaskooris saab palju nalja. Kuigi me ikka laulame ka seal. Väljaspool kooli ma kuskil ringides ei käi. Kuigi ma väljaspool kooli eriti ei taha ka kuskil käia.

esmaspäev, september 25, 2006

Kooli söök.

Täna oli koolis kalasupp. Mis mõndadele ei maitsend. Minu arust oli täiesti narmaalne. Peaegu kõik viskasid ära. Kas sulle maitseb kalasupp.

pühapäev, september 24, 2006

Kristjan Varnik

Neljapäeval tuli kooli Kristjan Varnik. Me küsisime temalt küsimusi ja ta vastas nendele küsimustele. Muidugi inglise keeles, sest ta räägib inglise keelt. Ta oli matemaatika ja eesti keele tunnis. Temale meeldib matemaatika tund. Meil oli temaga väga tore. Ma arvan, et tal meiega ka.

kolmapäev, september 20, 2006

Juhan koolis.

Juhan võtab jalad selga ja läheb kooli. Tiina ajab Juhanile kärbseid pähe. Juhan saab koolis kahe. Ta lausub mõttes nagu hane selga vesi. Juhan läheb koju. Tal on ema kodus. Ema küsib kuidas koolis läks? Juhan vastab, et kahe sain. Ta ema kaotas pea. Võta näpust Juhanil ei läinud kõik hästi. Pärast tuli isa koju ja küsis sama mis emagi. Juhan, aga ei vastanud musta ega valget.

esmaspäev, september 18, 2006

Homme on spordipäev. Seal peaab väga palju jooksma. Me tuleme kooli natuke hiljem, kui muidu. Siis saab kauem magada. Ma loodan, et kõigil läheb hästi.

reede, september 15, 2006

Täna on jälle reede. Saab puhata ja mängida. Kuid peab ka õppima. Õppima peab ennem ja, siis võib ka mängida. Head lädalavahetust kõigile.

neljapäev, september 14, 2006

Täna oli jälle palav ilm. Ma nägin Katriini meie koolis. Pärast nägi ta mind õues ja tuli võõra tüdrukuga minu juurde juttu aiama. Mul oli väga tore päev. Mul oli lõbus.

kolmapäev, september 13, 2006

Homseks oli luuletus pähe õppida. See oli väga pikk luuletus. Aga ma sain selle ikka pähe. Me mängisime Rennoga suurt õhupalli. Meil oli väga lõbus.

teisipäev, september 12, 2006

Täna oli ilus ilm. Mängisin peale tunde rahvastepalli. Koos Edgari, Stefani ja Janekuga. See oli väga tore. Kuid kahjuks ma kukkusin. Alguses oli väga valus, aga nüüd enam ei ole.

esmaspäev, september 11, 2006

Täna käisin poes koos Renno ja emmega. Ma sõin kodus kala koos makaronidega. Mis mulle ei maitsenud. Nokkisin ainult makaroonid välja. Kas teile maitseb kala?

Täna käisin poes koos Renno ja emmega. Ma sõin kodus kala koos makaronidega. Mis mulle ei maitsenud. Nokkisin ainult makaroonid välja. Kas teile maitseb kala?

laupäev, september 09, 2006

Täna käisin Avega Motokrossil. Seal oli väga lahe vaadata, kuidas nad tossutavad. Hirmus tuul oli. Peaaegu oleks müts ära lennanud, aga õnneks ei lennanud. Pärast oli mul kõht väga tühi.

neljapäev, september 07, 2006

Täna oli jälle kooli päev. Koolis läks mul hästi. Kui mul on õpidud , siis lähme Rennoga õue mängima. Siis tuleme tuppa pesema ja magama. Hommikul tõuseme rõõmsalt üles. Kes kooli kes lasteaeda kes tööle.

kolmapäev, september 06, 2006

Homseks on palju õppida. Ma hakkan kohe õppima, sest muidu ma pärast ei viitsi. Matemaatika on mul juba peaaegu tehtud. Siis , kui mul on õpitud , siis ma saan mängida. Ema toob Renno lasteajast ära , siis me saame koos mängida.

teisipäev, september 05, 2006

Ma präegu õppin. Varsti lähen õue võibolla Avega. Mu vend magab. Ma pean tasa olema. Muidu ta ärkab üles.

esmaspäev, september 04, 2006

Relle ajaveeb

Mina käisin suvel Rootsis.Seal oli väga lõbus olla.Olime ühel onul külas tema nimi on Mait.Ta näitas väga ilusaid kohti.Käisin ka Taanis Hamleti lossis seal oli väga lahe ja ka õudne.

Tere kool